Let op: De inhoud van dit gedeelte wordt u aangeboden door Solar Solutions Warranty & Service Limited, een lid van de Solar Solutions Group. Solar Solutions Warranty & Service Limited is de officiële leverancier van de optionele verlengde garantie voor AEG-zonnepanelen.
Uitgebreide garantieportal

(Extended Warranty Portal)


Op deze webpagina vindt u alle informatie over de optionele verlengde garantie voor AEG zonnepanelen.

De optionele verlengde garantie biedt eindklanten in geselecteerde regio's extra garantievoordelen met een verlengde garantieperiode. Deze optionele verlengde garantie is alleen beschikbaar voor nieuw aangeschafte AEG-zonnepanelen via officiële distributiekanalen en bij toegewijde installatiepartners.

Wat is er gedekt?

Optionele uitgebreide garantie (Optional Extended Warranty)
De optionele uitgebreide garantie dekt elke zonnepaneel voor een periode van 20 jaar voor materiaalfouten in ontwerp, materialen en vakmanschap die de prestaties van de PV-module beïnvloeden, glas/glas modules profiteren van 30 jaar. Bovendien is voor elke zonnemodule een onafhankelijke prestatiegarantie inbegrepen. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de algemene voorwaarden (Terms & Conditions, momenteel alleen in het Engels); algemene voorwaarden voor glas / glas zonnepanelen hier.

Controle van serienummers

Serienummer verificatie site
Wanneer uw zonnepanelen onder de optionele verlengde garantie vallen, worden de bijbehorende serienummers in ons systeem geregistreerd. U kunt uw serienummers controleren op de speciale website voor serienummercontrole (momenteel alleen in het Engels).

Garantieclaim

Procedure voor garantieclaim
Een in aanmerking komende garantieclaim moet een specifieke procedure voor garantieclaims volgen om ervoor te zorgen dat uw garantieclaim binnen een korte periode kan worden opgelost en opgelost. Controleer de informatie in het gedeelte Garantieclaimprocedure .

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden (Terms & Conditions)
De volledige informatie over de optionele verlengde garantie vindt u in de algemene voorwaarden (Terms & Conditions, momenteel alleen in het Engels); algemene voorwaarden voor glas / glas zonnepanelen hier.

Hulp / FAQ

Veel Gestelde Vragen (FAQ)
Naast de hierboven aangeboden informatie hebben we enkele antwoorden voorbereid op populaire vragen over de optionele verlengde garantie. U vindt de verzamelde veelgestelde vragen hier in de sectie met veelgestelde vragen.

Bezoek voor meer informatie het FAQ-gedeelte of neem contact met ons op via e-mail. De inhoud van dit gedeelte wordt u aangeboden door Solar Solutions Warranty & Service Limited, een lid van de Solar Solutions Group. Solar Solutions Warranty & Service Limited is de officiële leverancier van de optionele verlengde garantie voor AEG-zonnepanelen.

Contactgegevens:

Solar Solutions Warranty & Service Limited
Fairfield House, 104 Whitby Road
Ellesmere Port, Cheshire
United Kingdom, CH65 0AB
(Verenigd Koninkrijk)

Stuur ons een e-mail. Bekijk afdruk.